CHRISTMAS EVE

Vi kom precis hem från en middag hos familjens vänner.

 

Dock började eftermiddagen och kvällen med att vi gick på en julfest vid 17 till grannarna två våningar ner. Det var trevligt, dock kände jag inte en kotte och det är ju inte så kul. Men jag minglade så gott jag kunde!

 

Vid 18 gick alla på festen till den privata parken för julsång. Jag trodde att det skulle bara vara vi på festen som gick dit och sjöng (vi var ca 50 pers) men när vi kom dit var det flera hundra där! De hade arrangerat värsta bandet som sjöng och de hade partytält med varm choklad, äppelcider, kakor m.m. Riktigt kul! Vi stod och sjöng i någon halvtimme. Jag kunde typ inga texter, men som tur var fick man ett papper med alla texter. Då såg jag inte lika efterbliven ut! ;)

 

Efter det gick vi vidare till familjen med det gigantiska huset. Där åt vi god mat, lekte med barnen och pratade. Det var jättemysigt, det huset är verkligen helt fantastiskt!

Lite senare gick vi ut på deras balkong och sjöng julsånger. Haha, barnen var så himla söta. Mala försökte sjunga med och dansade, ungen är liksom 1,5 år! :D Ååååh, min sötnos!

 

Vid 21.30 kände vi att det verkligen var dags att gå hem eftersom det var lååångt efter läggdags för barnen.

Jag har haft en jättemysig kväll och hoppas morgonen kommer bli densamma! Hehe, jag undrar vad det är i mitt paket som ligger så fint under granen...

Hoppas alla ni där hemma hade en fin julafton, svensk jul äger!

Jag har tagit massa bilder, men typ alla är på barnen. Skulle så himla gärna visa er för de är världens sötaste, jag kanske kan fråga min värdmamma om det är okej! :)

Nu ska jag titta på tv någon timme, sen blir det sova. Imorgon kommer bli en hektisk och mysig dag! :)


Julen 2007. Gud vad jag har förändrats!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test