MARILYN MONROE

God kväll!

 

Här sitter lilla jag med en sån jävla träningsvärk i ryggen. Jag körde stenhårt på Ki-box passet igår och idag gick jag på ett Total body conditioning (styrkepass) kl. 12.15. Och det tog ju en del kan jag säga! Världens jobbigaste ben- och rumpövningar. Men det behöver jag, jag kommer få en så snygg roompa om ett tag!

 

Idag har jag jobbat mellan 8-9 och 15-20. Mellan jobbet gick jag till Toys R us för att köpa en julklapp till L. Det blev ett Star Wars lego och en mugg med hans namn på. Jag tror han kommer bli mycket nöjd!

Sen kunde jag inte låta bli att smyga in på Victorias Secret. Där hittade jag en jättebra vardagsbh, en vanlig vit som satt skitbra. Mina boobs har växt lite tror jag, många gamla passar inte längre. Men jag klagar inte! ;)

 

Idag ringde jag förresten läkaren som jag var hos förra måndagen. Jag fick reda på testresultaten och allt såg bra ut. Jag undrar vad det kan ha varit? Jag mådde ju så sjukt dåligt i över en månad! Men just nu mår jag hur bra som helst, och jag är lycklig. Om man är sjuk ofta så uppskattar man de bra dagarna SÅ mycket mer.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta vidare på Grey's Anatomy. Godnatt!


En sjukt snygg bild på Marilyn Monroe från MoMA.


Kommentarer
Postat av: malin

jaaha, oj kul. så du är från jönis? kul för er då att mellemusen flyttar tillbaka efter nyår :/

jag ska till thailand! aaaahhh

kul att sticka som aupair till MANHATTAN BABY och till bara en unge, soft!

2009-12-18 @ 08:21:33
URL: http://dontshednotears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test