MERRY AMERICAN CHRISTMAS

Hallå!

 

Var ska jag börja? Jag har haft en underbar jul! Annorlunda, men väldigt mysig. Självklart kändes det väldigt konstigt att inte vara med familjen under jul, men jag gjorde det bästa av saken och försökte vara så positiv som möjligt! Under julafton pratade jag med hela familjen på Skype. Först pratade jag med mamma, sen ringde pappa. Där var det en jäkla massa folk! Pappa, Emelie, Jonte, Marica, Farmor, Farfar, Gibson och Maricas släktingar. Så himla kul att prata med alla! :)

 

På juldagen (25:e) vaknade alla vid 9-tiden och Lucas satt redan vid granen och väntade på att öppna alla klappar, haha.

Julklappsöppningen höll på i typ en och en halvtimme. Jag fick så himla många fina presenter! Jag blev verkligen helt chockad, jag förväntade mig en liten present, men fick hur mycket fint som helst. Bland annat en halsduk och vantar från Marc Jacobs, en kofta från GAP, 100 dollar presentkort från Victorias Secret, en weekendväska från något märke jag inte kommer ihåg, hudvårdsprodukter från Kiehls m.m.

Under förmiddagen tog vi det bara lugnt, kollade på lite julfilmer och mös. Vid 16 var det dags för att åka till min värdpappas föräldrar, Nancy och Jan. Där hade vi en trevlig middag under några timmar innan det var dags för oss att åka hem eftersom det var läggdags för Mala och Lucas.
Men på vägen hem i taxin hände en liten olycka. Mala blev lite åksjuk så hon spydde i taxin. Och det var inte lite kan jag säga er, haha! Stackars lilla pluttan, men hon var lika glad efteråt som hon alltid är. :)
Men det var väl mindre kul för min värdpappa att torka upp det sen...

Idag har jag jobbat hela dagen. Jag har mått lite halvkasst idag, känt mig yr ibland. Så jag bestämde mig för att vara hemma ikväll, det är nog lika bra eftersom jag börjar kl. 9 imorgon!



Den svenska julaftonen firades med julmust och lussebullar!



Min juloutfit igår



Nu ska jag titta vidare på Taken, sjukt bra film!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test