MY NEW, DAMN HOT SHOES

Hej gullungar!

 

Dagen har varit fullspäckad med roliga saker! Under morgonen jobbade jag en timme, chillade lite hemma och ordnade med lite saker, sen gick jag på ett ki-box pass kl. 12.15. Världens bästa instruktör! Nu har jag varit på 4 olika pass och alla ledare har varit hur bra som helst! Josefine är nööööjd.

 

Kom hem vid 13.20, sprang in i duschen, käkade min yummie spenatlasagne och begav mig sen ut på stan för att leta efter julklappar till mina värdföräldrar och lille pluttisnutti L.

Jag gick till Macy's vid Herald Square, VÄRLDENS STÖRSTA AFFÄR. Seriöst, det är världens största affär på riktigt. Och det märktes kan jag säga, stället hade 9 våningar. Herre jösses. Jag vet inte hur många gånger jag kom vilse i den där jävla affären och inte kom jag ut med någon påse inte. De hade typ inga leksaker och jag pallade verkligen inte gå runt där med alla julgalna människor.

 

Haha, det var en kärring och hennes 3 barn som skulle ta hissen ner. När hissen kom så var den full, men hon hade bestämt sig att åka med. Punkt slut liksom. Men då började människorna inne i hissen säga att det var fullt och att det var en barnvagn där inne som tog plats. Hon började skrika och säga att hon SKA komma med. Tillslut fick dom typ knuffa ut henne för dom fick verkligen inte plats. Man såg verkligen att barnen skämdes... Usch, alkokärring!

Men vet ni, jag kom inte hem med tomma påsar... Idag har jag köpt jordens snyggaste skor!! Åh, jag älskar dom sååå mycket. <3

Jag jobbade under kvällen mellan 18 tills nu. Jag skulle egentligen träffa Edwardo ikväll, men jag har en sån himla mensvärk så jag känner inte riktigt för att gå någonstans. Det får bli en annan kväll helt enkelt!



HELLOOOO GORGEOUS!
Mina älsklingar är från Bakers och kostar 75 $

Nu ska jag gosa ner mig i täcket och titta på Bad girls club. Ren underhållning!


Kommentarer
Postat av: Hillevi.

Mums va snygga ;) tänkte bara fråga dig hur det är med priser och så i USA, ska dit i april och hälsa på min kompis och undrar om det är billigt, typ skor kläder smink ? så man vet lite hur mycket som man måste spara haha :P



Mvh Hillevi

2009-12-22 @ 14:12:28
URL: http://hillevicarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test