VAD FAN HÄNDE?

Alltså, jag tror jag dog lite idag.

 

Jag, Josefine Kisch, har varit med om något ikväll som jag aldrig trodde skulle hända.

 

Jag har träffat min största idol någonsin, Sarah Jessica Parker. Nej, det var inte så att jag bara såg henne. Nej, nej. Jag PRATADE med henne, TOG ETT KORT tillsammans med henne och FICK HENNES AUTOGRAF på locket av min Sex and the city-box.

Ni fattar nog att jag är i chock, jag kan fortfarande inte fatta det. Jag och Sarah sprang runt i Soho som två fjortisar som precis hade sett Darin eller något. Vi kunde bara inte sluta le, skratta och säga "Vad fan hände? Vad fan hände precis?".

Jag kanske ska berätta att jag träffade Hugh Grant också. De promotade deras nya film "Did you hear about the Morgans?" i Applestoren i Soho. Olga hade hört talas om det och frågade om jag ville hänga på. EH, JA?

Vi fick jättebra platser och satt och lyssnade när SJP, Hugh och regissören pratade om filmen. Det var helt sjukt, jag satt 5 meter från dom!
När det var klart märkte jag att Sarah stod i publiken bakom, hon hade kommit bara några minuter innan de slutade. Jag ville verkligen ha en autograf på min SATC-box, så vi stod och väntade i några minuter. Olga sa att de absolut inte skulle komma ut, så hon gick hem. HA HA!

Jag fick en bild med henne, men det var en annan kille som tog den med hans kamera. Vi bytte mail så skulle vi skicka varandras bilder. Men dock blev bilden helt fuckad, han hade zoomat in hur mycket som helst, så man ser bara halva mitt ansikte och halva hennes. Men det är en bild! :D


Jag berättar mer imorgon, nu ska jag försöka sova. Såhär lycklig har jag inte varit på länge.




Vilken dröm som har kommit i uppfyllelse! 



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test