ÄNDRADE PLANER

Detta är så typiskt mig!

Alla planer att gå på bio med Malin med en fika ändrades, självklart blev det utgång!
Hon ringde mig vid halv 3- tiden och frågade om jag ville förfesta hos Johanna och sen gå ut. Jag skulle nog inte klara att inte gå ut på en hel helg, så det är klart jag passade på!

Vi fick skjuts in av Agge vid halv sex och gjorde iordning oss hemma hos Johanna.
Nu ska ni få höra en så jävla sjuk sak! Vi tjejer (jag, Malin, Johanna och Ellen) gjorde iordning oss och förfestade lite. Ellen stod vid spegeln i hallen och hörde någon utanför dörren. Johanna bor i ett höghus, så det fanns ett litet titthål och hon skulle titta om det var killarna som kom. När hon tittade ut, vad såg hon då? Jo, EN NAKEN MAN!
Ellen blev helt chockad och skrek att vi skulle komma och kolla, men då hörde han antagligen oss och sprang ner för trapporna.
Jag och Malin ville verkligen se vem det var, så vi gick ut i trappuppgången och smög oss ner till utgången. Johanna bor längst upp, så det var ganska många trappor att gå. När vi var längst nere hörde vi ett gnissel, som när en dörr öppnas, och lite andra ljud. Vi blev verkligen skiträdda och Malin frågade vad vi skulle göra. Jag viskade: Vi springer upp på tre. Ett, två, tre!
När vi sprang upp för trapporna och hade kommit till den näst högsta våningen ser jag (som springer först) en dörr öppnas och där står den nakna gubben och glor! Och han var verkligen naken. När han ser mig stänger han fort och vi springer snabbare är vi någonsin gjort upp till Johanna!

Fy fan vad sjukt det var.
Anyway, efter chocken hade lagt sig kom det några killar vid 20 och sen kom Louice och hennes pojkvän Linus dit. Det var verkligen jättekul att se henne, vi har inte träffats på evigheter!
Vid halv elva- tiden drog vi in till stan och träffade Malin och Jonna på busshållsplatsen. När vi kom till Jkpg gick Malin E hem, hon var inte sugen på att dricka alls. Men vårt gäng drog till Amor först och tog varsin shotbricka. De tog kan jag säga, kommer inte ihåg så mycket efter det. Men vi drog till Centrum och dansade hela, hela tiden. Sjukt kul var det! Mina tjejer är bäst på att dansa.
Sen kommer jag ihåg att Ellen fick ett astmaanfall och jag svimmade nästan pga att det var så kvavt på dansgolvet.
Jag skulle egentligen ta 02.30 bussen, men jag orkade verkligen inte så jag sov hos mor min.

Nu sitter jag här hemma hos pappa, Louice och Linus åkte för en stund sen och jag ska snart plugga. Bakfyllan ska bara släppa lite först innan jag kan koncentrera mig.

Jag glömde min kamera hos Johanna, och jag tog bara bilder på mig med mobilen. Men det får ni nöja er med sålänge!





Johanna gjorde jättefina lockar på mig med en plattång. Tack älskling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test