KLARAR JAG DET HÄR?

Jag har aldrig varit på en begravning förut, ingen har någonsin dött i min krets.
Men idag ska jag gå på min första, på Johans, och jag vet inte hur jag kommer reagera eller bete mig.

En sak som jag har väldigt svårt att se är ledsna och förstörda människor. Ni kanske tycker att de låter konstigt eftersom nästan varje person har svårt att se sånt. Men jag tror det är annorlunda för mig, jag ser deras smärta och jag blir helt förstörd av att se dem. Jag vet inte hur jag ska förklara det på något annat sätt än att jag blir så känslomässigt involverad och deras smärta träffar direkt i hjärtat. Jag vill ta deras smärta och känna den själv, hur ont det än gör.
När min syster förlorade Triad fick jag panik av att se henne ledsen, det var så hjärtskärande att jag nästan inte klarade av det.

Tänk nu när jag kommer få se säkert 100 människor gråtandes, hans familj som aldrig har gått igenom något värre i hela sina liv. Tänk hur Camilla, David, Emil, Jonathan och Anton mår. Jag kan inte ens förstå det.
Och jag vet inte hur jag kommer reagera.


Och tänk om min pappa kommer gråta? Jag har aldrig sett honom göra det, hur kommer jag reagera då? Det vet jag fan inte om jag pallar, att se min pappa vara ledsen. Han har alltid varit så stark genom allt det här och hela mitt liv.


Fy fan vilken jobbig dag det här kommer bli. Men jag gör det här för Johan, och för familjen Hagel.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tror dom flesta mår väldigt dåligt över att se ledsna männsiskor fyllda av smärta. Det nog inte direkt någon som mår bra av att se det.. Jag mår inte bra av det iallafall.

2009-02-06 @ 13:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test