VINTERTRÖTT?

Hej mina söta!

Jag kom precis hem från jobbet, det gick riktigt segt idag men jag överlevde.
Dagen har bestått av skola mellan 09.20 - 12.00. De två lektionerna gick som smort. Efter det gick jag och Johanna till datasalen och blev äntligen klara med våran plansch! Den blev skitsnygg om jag får säga det själv.
Så på måndag kommer den finnas lite överallt i Jönköping. Glöm inte att köpa biljett!

Jag hann med att gå på stan en sväng också mellan skolan och jobbet. Jag köpte en jättefin väska, en tunika och ett par skitballa solglasögon. Ni får se dom när jag har fått min kamera som troligtvis kommer ske på måndag.

Ikväll ska jag faktiskt vara hemma. Jag skulle egentligen åka till Ellen och förfesta med brudarna och utgång senare, men jag orkade verkligen inte det idag. Min energi är så låg att allt jag vill göra är att ligga i sängen framför teven och bara ta det lugnt.
Men det går ju såklart inte, jag ska ju jobba mellan 10 - 18 lördag och söndag och imorgon ska vi fira Emma och Jonna som fyller 19 år! Det blir utgång för hela slanten. :)

Nej, nu ska jag käka och titta vidare på Let´s Dance.
Ha en bra fredagskväll allihopa, vi hörs imorgon!

Kommentarer
Postat av: sis

hejsvejs! får man se planschen eller? Kul att den blev bra. Jag har tränat igen idag, HELT själv:) ska träna imorgon igen. När kommer du hem?

puss

2009-02-27 @ 21:15:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test