FÅR MAN HATA TANDLÄKARE?

Hej cutiepies!

Det är inte varje dag man får gå till tandläkaren, men idag fick jag faktiskt det. Jag är alltid lika nervös inför besöket och drar mig verkligen för att överhuvudtaget gå dit. Jag hade bara undersökning och röntgen av tänderna idag, så det gick snabbt. Jag hade ett hål sedan innan som hade blivit lite större, så jag ska borra det den 10:e mars. YEEAAAY, I can't wait...

Eftersom jag hade sovmorgon till 12.40 och tandläkarbesök 11.40 gjorde det att jag inte missade så mycket av skolan.
Tåget gick 50 minuter efter jag var klar, så jag gick in till JB's och tittade runt lite. För er som inte vet är det en liten presentaffär i Mullsjö som har funnits sedan tidernas begynnelse... Jag har inte varit inne där på massa år, men det såg verkligen likadant ut! T.om kvinnan som arbetar där ser likadan ut! Herregud.
Iallafall, jag hittade ett fat och köpte till fina stenar. Nu har jag lagt upp det fint på vardagsrumsbordet med tre värmeljus på. Fint blev det iallafall, men det finns en viss syster här i huset som inte uppskattar fina saker...... Inga namn nämnda.

Jag har förresten köpt världens snyggaste leggins som ser precis ut som ljusa, stentvättade jeans! Jag älskar verkligen dom, de åker på på fredag då vi tjejer ska ut.

Ni får se bilder på dom lite senare, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test