JAG ÄR ETT GENI!

Fy fan vad jag och Malin är bra! 

Idag övertalade vi vår vän David att vi skulle slinga honom. Han ville absolut inte till en början, men efter en stund gav han med sig.
Vi mötte honom på Ica, köpte hårfärg och färgade hemma hos Malin. Han fick ha på sig en sån där liten mössa ni vet, en hettamössa tror jag det heter. Och han såg verkligen för jävlig ut, haha!
Jag och Malin sa att vi var proffs och har gjort det här massa gånger (sanningen är att vi aldrig har gjort det...) så David var inte sådär jätteorolig.
När vi skulle skölja ur håret och tog av mössan, HAHAAHAHAHA. Så mycket har jag fan inte skrattat på länge! Han hade mörkbrunt hår med superblonda slingor ala 90- talet!
David tittade sig i spegeln och blev så jäkla förbannad medans jag och Malin låg på golvet och grät av skratt!

Efter typ 10 min av gapskratt började vi blåsa hans hår och efter ett tag började det faktiskt se riktigt bra ut. Skitsnyggt faktiskt. Efter att vi hade plattat det och klippt det lite blev det så jävla snyggt! Jag och Malin blev verkligen jättechockade eftersom det såg förjävligt ut i duschen.

Såhär såg det ut efter:






Visst blev det riktigt snyggt? :)
Jag har tyvärr ingen före- bild, men det var typ råttfärgat.

Jag har planerat att göra honom ännu snyggare i håret till balen, vi ska ju gå tillsammans!
Då ska han ha en ännu blondare grund och ljusa slingor. Me like!

Annars idag tog jag och Johanna ledigt från skolan och arbetade med projektet.
Vi har flängt runt som vantar över hela Jkpg känns det som, men nu börjar allting ordna sig och detta kommer bli sjukt bra! Nu får alla se till att komma också, pengarna går ju till Barncancerfonden!

Dags för sängen, vi hörs imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test