SOLA ALL DAY LONG!

Hello sötnosar!

Det har varit en riktigt najs dag idag kan jag säga er, har varit i solen i princip hela dagen.

Tillbringade förmiddagen på altanen solandes med ipoden på högsta volym. Vid 15.30 åkte jag och hämtade Malin på jobbet och vi åkte direkt till Branten för solning och badning. Helt sjukt vad jag hade längtat efter att bada, höll för fan på att smälta bort på altanen!

Vi stannade där till 18, åkte hem, käkade. Vid 19 åkte vi till Ljungqvist för att köpa kex (Tom & Jerrys såklart), Loka och cigg för att sen åka direkt tillbaka till Branten. Vi satt på en filt och kedjerökte och bara snackade. Hur mysigt som helst! Malin är fan den bästa vännen man kan ha. Älskar dig bästis!
Vi gav upp efter 21 någongång.

Imorgon åker vi antagligen in till Vätterstranden vid 11.30 och chillar lite där. Sen ska jag jobba på kvällen och hela helgen... Blöh, jag hatar mitt jobb. Om det vore möjligt skulle jag sluta direkt och bara njuta av sommaren varje dag. Men pengar behövs till USA!

Har förresten ordnat det mesta med ansökan nu. Snart får jag gå på intervju och sen kommer det rulla på! Shit, det är inte långt kvar tills jag åker egentligen. Fy fan vad jag kommer lipa när jag åker...

Nu blir det duschen, sen mys med syster.
PUSS!



Jag och Malin för lääängesen på maskerad hos Linnea!

Kommentarer
Postat av: Ida

asså kan du inte klippa bort hela den delen där jag är med? det är inte så roligt när bara ansiktet och halva kroppen är borta!!!!

2009-07-05 @ 20:20:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test