HARD WORKING BITCH

Är äntligen hemma i Mullsjö efter en helg med bara jobb.

Fy fan vad tråkigt det är att jobba, verkligen sjukt tråkigt. Jag skulle fan göra vad som helst för att få ett nytt, lite mer varierat arbete. Inte bara sitta på samma plats, samma tidpunkter, träffa samma människor. Ni fattar. Som tur är ska jag bara jobba till efter sommaren, sen är det bye bye Sverige och HELLO US AND A!

Annars då? Vi firade Emelie lite tidigare under kvällen idag, hon fyller 21 imorgon! Så gammal och grå, men ändå så omogen... ;) Nej, men det var trevligt förutom ett huge fight, men det ordnade sig sen. Har lite ont i huvudet nu bara, får alltid det efter jag gråtit.

Nu ska vi titta vidare på Supernatural, jag börjar inte förrens 15 imorgon så imorgon ska jag sova läääänge! :)
Puss på er, hoppas ni mår bra.


Kommentarer
Postat av: Studenten

Bara att ta till studierna och plugga sig till ett varierat, bättre betalt arbete. Ev. om man har kontakter så kanske man kan åka på en räkmacka men för de allra flesta så är det "the hard way" som gäller!

2009-06-07 @ 23:47:18
Postat av: Josefine

Haha, jag har inte sagt något annat? Jag förstår själv att jag redan har ett bra arbete för att inte ens gått ut gymasiet. Men alla får väl ha svackor? Man kan inte alltid älska allting you know. Jag uppskattar mitt arbete så sjukt mycket, jag har ett mycket bättre arbete än de flesta i min ålder! :)

2009-06-08 @ 10:46:46
URL: http://jowssan.blogg.se/
Postat av: Kissan

Supernatural FTW!:) Love ya sis

2009-06-08 @ 20:17:00
URL: http://emeliekisch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test