STUDENTEN 2009

Kan börja med att skriva att fredagen den 12:e Juni 2009 var den bästa dagen i hela mitt liv. Allting var perfekt (förutom vädret) och jag har aldrig varit så taggad innan!

Dagen började med att klockan ringde vid 04.00, jag hoppade upp konstigt nog, duschade, gjorde iordning mig och åkte hem till Ellen.
Väl där samlades alla i klassen för att ha en champangefrukost med frallor, jordgubbar, muffins och såklart massa champange! Det var riktigt bra stämning, alla var glada och taggade.


Alla mina favorittjejer på champangefrukosten!

Vid 09 åkte vi till skolan för att fotograferas. Tyvärr fick vi göra det inomhus pga vädret, men inget kunde göra mig upprörd den dagen!
Efter fotograferingen samlades vi i klassrummet, skrev i mössorna och sådär och sen var det dags för lunch i matsalen. Jävlar vilken stämning det var! Alla stod upp på stolarna och borden och dansade medan livebanden spelade. Några av lärarna sjöng några låtar och vi stod längst fram och filmade. Sjukt kul, kan lägga upp en film sen!




Lärarna uppträdde!


Haha, jag diggade verkligen deras outfits!

Vid 12 var det dags att samlas i klassrummet igen. Vi fick tårta, betygen och våra klassföreståndare Katrin och Maud höll tal. Jag kommer sakna Katrin, hon var den bästa läraren/klassföreståndaren jag någonsin haft!
Vi hade också "avslutning" i Bahesalen med musik och tal.

Sen började det riktiga tagget, utspringet började kl 14 och vi var den näst sista klassen som sprang ut. Våran låt ägde, det var en dramatisk början med Rederiet följt av Broder Daniel - Underground och till sist What is love! Shit vilken känsla det var, helt jävla fucking amazing!



Har tyvärr inga bilder från varken utspringet eller flaket än, pappa har alla bilderna. Ni får se dom någon annan gång! Men här ser ni lite av scenen och alla människor. Lägg märke till det underbara vädret!

Efter att ha hälsat på familjen och fått massa blommor och gossedjur var det dags för flaket. Vi hade det så jäkla kul, skrek oss hesa och var helt jävla crazy. ;)
Middagen hemma var trevlig, fick massa fina presenter, bla. pengar, ipod (pink of course) och Tomas Sabo-armband. TACK så mycket allihop!

Förfest hos EllenPellen vid 19.30, sen Sliver vid 22.30. Kul hade vi och dyng blev jag. Big time! När jag kom hem hade jag så ont i fötterna efter allt dansande att jag grät. Men det var fan värt det!


Jag och JohanaBanana på förfesten

Studenten 2009 var den lyckligaste dagen i hela mitt liv. Jag är så otroligt glad att jag hade mina älskade vänner och familj, jag är stolt över mina betyg och förväntansfull inför USA! Livet kan inte vara bättre just nu.

Tack alla för att ni gjorde min dag, älskar er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test