COME BACK TO ME

Mina ögon är så sjukt tunga, så jag ska alldeles strax gå och lägga mig i min underbara nybäddade säng. Visst är det det bästa som finns?

Ikväll har familjen haft en riktig myskväll. Vi åt middag, kassler med hasselbackspotatis och sallad. Jag testade faktiskt på tofu för första gången i hela mitt liv. Ganska konstigt med tanke på att jag har varit vegetarian i 3 år...
Och den där jävla tofun smakade verkligen skit. Jag köpte den naturella och stekte den i massa kryddor, men den smakade ändå knappt någonting och hade en riktigt konstig konstistens. Jag har ingen aning om jag har gjort helt fel, det kanske smakar gott egentligen, någon som har ett bra tips?

Det känns riktigt konstigt att vara i det här huset utan att Leo är hemma. Hela atmosfären har förändrats och man märker verkligen att någon är borta. Usch vad jag saknar min älskling, jag vill inte acceptera att han är borta och jag aldrig kommer att få se honom igen. Det är sjukt hur mycket mina djur betyder för mig, de har en så stor roll i mitt liv och jag sörjer Leo nästan som om en människa skulle gå bort.

Leo, Leodoranten, Sneo, Kurre, Kumba, Behå, jag saknar dig så det gör ont! Min lilla älskling.




Älsklingen när han var några få veckor. Har ni sett något finare?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test