SEX UNDER REDOVISNINGEN

Nu har jag övningskört massor i stan och sen hem till Mullsjö. Det gick hur jävla bra som helst idag och jag är redo för körlektionen på onsdag.

Dagen har annars varit lång, jag hade ett engelskaprov kl 8 och sen skola till 16.30. Jag mår fortfarande piss, halsen gör jätteont och jag känner mig febrig. Men än lever jag!
Ikväll ska jag sitta och skriva på projektrapporten som ska vara inne på torsdag, det ska nog inte vara några problem.

Förresten, jag och Johanna gjorde bort oss BIG TIME idag. Vi hade redovisning på Naturen om Krypton (ett grundämne) och hade en power point redovisning. Allting gick jättebra, fram tills sista bilden.
Vi skulle berätta om var Krypton finns i vardagslivet och hade tagit två bilder från google.se. En var på en glödlampa och en var på en målad kamera.
När vi stod och redovisade började några i klassen skratta, vi undrade varför men fortsatte ändå att prata. När alla började skratta riktigt högt frågade vi var det var de skrattade åt.
Pontus pekade på white boarden och sa att vi skulle kolla på kameran. Där visade sig att reflektionen på kameralinsen visade att ett par hade sex. SEX! Alltså, så mycket har jag inte skämts och skrattat på länge... Lärare Anders skrattade också (Lucky us!)

Haha, det är sånt här man kommer skratta till när man är gammal.
Vill ni se den underbara bilden? ;)


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, jag dör långsamt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test