TWO DAYS TO GO!

Hej sötnosar!

Jag har verkligen inte haft tid att blogga de senaste dagarna, har haft hur mycket som helst med skolan, jobbet, planering inför Tunisien, balen, studentfotografering m.m. I´m a busy girl you know!

Jag orkar inte gå igenom allting, men idag har jag haft skola mellan 09.20 - 12 egentligen, men jag hade körlektion kl. 11.30 så jag var tvungen att gå tidigare. Körningen gick hur jävla bra som helst idag och jag känner mig verkligen redo för uppkörningen inom snar framtid!

Just det, igår var vi och paddlade kanot med idrottsklassen i Kyrkekvarn! Jag var beredd på en lååång, tråkig dag men det var riktigt kul! Jag, Malin och Johanna åkte i samma kanot och det slutade med vattenkrig... Fy fan vad jag frös!

Nu i eftermiddag ska jag upp till Farmor och fixa det sista med balklänningen. Den kommer bli jättefin!
Jag har också bokat tid för studentfotografering den 3/6! Det kommer nog bli skitkul, den tjejen som ska fota mig är jätteduktig.

Nej, nu ska jag börja packa lite smått. Det är bara två dagar kvar nu! Sen drar vi härifrån till solen.
Fy fan vad jag längtar!



Kommentarer
Postat av: Melinaa

Funderade på det där med din studentfotografering. Ingår inte det i skolan? (panik!) och du som tar studenten den 12e (?), ska du göra dig iordning lika dant till den 3e?

pusss

2009-05-13 @ 16:37:05
URL: http://melle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test