MER HALKBANA ÅT FOLKET!

Fan, nu har jag smällt i mig massa naturgodis. Och jag kan säga er att det kanske var 10% bara nötter och 90 % nötter med chokladöverdrag! Så nyttig är jag ;)

Hela dagen har spenderats på halkbanan i Eksjö. Jävlar vad kul det var!! Jag snurrade säkert runt sex gånger och det var lika roligt varje gång. Läraren tyckte jag var duktig, jag kunde styra upp bilen bra och sådär. :)
Efter introduktionen och körningen gick vi in i ett rum som hade en bil som var på någon slags ställning. Vi fick sätta oss i den och så snurrade den runt och vi fick uppleva hur det var att vara upp och ner i en bil. Och det var ingen trevlig upplevelse kan jag säga! Blodet strömmade upp till huvudet och det kändes som att bröstkorgen skulle krossas av trycket från bältet. Vi fick också testa på att "krocka" i ett säte. Det var bara 7 km/h, men det kändes faktiskt i nacke och nyckelben. Usch, vågar fan inte ens tänka på hur det är att krocka i 70...

Allt som allt var dagen jävligt rolig! Jag lärde mig massa samtidigt som jag slirade runt som en galning på banan! ;)

Nej, nu ska jag titta på Desperate Housewives och dusch. Jag och Emelie var på gymmet nyss, jag tog det ganska lugnt idag eftersom jag har planerat att ta en lååång springrunda imorgon då jag är LEDIG! Det gillar vi.


Hörs imorgon babes! Puuusss.


Update: Detta skulle publiceras igår kväll, men såklart vill blogg.se fucka till det...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test