BILDER FRÅN I FREDAGS

Jag har precis kommit in från ovädret utanför. Okej, det är inte oväder men det regnar och är mörkt och trist.

Riktigt tråkigt, man vill liksom inte spendera någon tid ute överhuvudtaget!

 

Men jag var tvungen att göra lite ärenden. Först gick jag till Sephora för att köpa en ny mineralfoundation från I.d. Min tog precis slut! Sen gick jag vidare till Walgreens för att egentligen bara köpa balsam och tvål. Men det slutade med att jag fick hem en ny sorts schampo och balsam, Tre Semmé. Jag har hört mycket bra om det märket, så jag har höga förväntningar!
Till sist sprang jag förbi mitt gym för att betala avgiften för December månad.

I förmiddags skulle jag ju egentligen gå på ett pilatespass vid 12.15. Men när jag kom dit såg jag att det var ett spinningpass samtidigt så jag bestämde mig för att testa det istället! Jag har inte kört spinning på över ett år, och jag kan säga att JÄÄÄÄVLAR vad jobbigt det var. Jag svettades som en gris och mina ben brände som aldrig förr. Men det är en skön känsla att ta i allt man orkar, man känner sig så himla stolt efteråt! Spinning är verkligen något jag kommer fortsätta med någon gång i veckan, det är riktigt skönt!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det blir nog en myskväll med ljus och en bra film. Imorgon blir det förhoppningsvis IKEA med Sarah, om jag får tag på henne någon gång! UNGE, om du ser detta så ring mig! ;)

 

Jag är mycket glad idag! För idag har jag pratat med både min mamma och min syster PLUS att det bara är 10 dagar kvar tills dom kommer hit! :D :D Ååååh, vad skönt det ska bli att träffa dom <3

Snodde förresten några bilder från Angelica sen i fredags:




Puss på er!



Kommentarer
Postat av: Emmie

Inte en aning, men har mått jättekonstigt sedan jag tog den. Dom har ju sagt att man kan ha biverkningar i ungefär 2 veckor efter att man tagit sprutan. Men jag gick till en läkare för säkerhetens skull eftersom jag kände ett tryck i vänstra bröstet... Men ekg;t visade ingenting, men det är hemskt att vara yr, har känts som jag bor i en bubbla ;P



2009-12-01 @ 07:44:12
URL: http://madebyemmie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test