FRAMME HOS FAMILJEN!

Hej på er!

 

Jag är nu framme hos min värdfamilj. Familjen skickade en bil som hämtade upp mig på hotellet och resan på 45 min var nog de mest nervösa i mitt liv. Jag har inte varit sådär jättenervös, bara lite orolig och förväntansfull liksom. Men när jag väl var påväg till familjen så började magen vända sig upp och ner, andningen ökade och jag kände mig nervös, illamående och panikslagen på samma gång.

 

Men när jag väl kom från Bronx och såg Manhattan (som var heeeelt amazing!) så lugnade jag mig helt plötsligt. Allt kändes helt naturligt och jag kände verkligen att det här är staden med stort S för mig. Jag tror och hoppas på att jag kommer trivas hur bra som helst i den här fantastiska staden!

Familjen är helt underbar! Mamman är hur trevlig som helst och jag kände mig verkligen välkommen i deras hem. Pojken, som är 4,5 år, var lite blyg i början men när vi gick in i hans rum blev han genast mer pratsam och ville visa alla saker han hade! Den lilla flickan, som är 15 månader, var helt underbart söt och var ganska stor för sin ålder, och hon sprang runt hela tiden! :) Pojken blev jätteglad för sin present, han fick ett stort Lego att bygga, 3 stycken maskiner. Flickan var mer intresserad av presentpappret, haha! Men hon fick en jättesöt nallebjörn som var hur mjuk som helst!

Pappan i familjen kom hem lite senare och han var verkligen supertrevlig, en riktigt rolig man!
När barnen gick och la sig vid 19.30- tiden åt vi en god soppa och pratade en bra stund. Vi kom överens väldigt bra, det känns verkligen som att den här familjen är rätt för mig!

I helgen kommer jag vara helt ledig, så jag ska inte börja jobba förrän Måndag. Så jag har mycket tid att hinna packa upp, gå runt i området och titta runt, göra mig hemmastadd och så ska jag träffa Julia på Lördag. Det kommer bli väldigt kul!

Klockan är typ 22 här nu och jag ska snart sova. Jag såg precis på Greys Anatomy, den nya säsongen har ju börjat i USA nu!

Men innan jag går och lägger mig ska ni få se några bilder jag har tagit de senaste dagarna!


På flygplatsen i Frankfurt




Hotellrummen var riktigt fräscha!



I ett omklädningsrum på Forever 21





Jag fick en välkomspresent skickat till hotellet av värdfamiljen. Så himla gulligt!




Skyskraporna var stooora och hööööga!


Jag har inte tagit så mycket bilder än, måste skärpa mig med det! Men dagarna på orientationen har varit så otroligt hektisk, så det fanns inte så mycket tid över. Imorgon ska jag bege mig ut och låta kameran gå varm!

 

Godnatt, jag älskar er där hemma! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test