TIMES SQUARE

Hej vänner!

 

Jag kom precis hem efter en trevlig kväll med Sara och hennes tre kompisar från Australien!

 

Jag har jobbat hela dagen, från 10 - 20. En riktigt lång och jobbig dag, jag vet inte vad det är med mig men jag får sånna impulser ibland att det skulle vara så skönt att vara hemma. Men det går oftast över ganska snabbt, jag tror det bara är en jobbig period just nu.

 

När jag slutade bytte jag bara kläder och hoppade in i en taxi till Times Square. Jag har bara gått förbi där en gång jättesnabbt, så det var kul att vara där kvällstid och gå runt och titta! Det är verkligen stort.

 

Taxin på vägen dit var den underligaste på länge. Taxichauffören började titta på mig liiite för länge för att kunna köra bil och jag fick säga till honom att titta på vägen. Sen frågade han massa konstiga frågor. Men den värsta var nog "are you in the entertainment industry?". Mitt svar var: "eeeeeh, what? Are you kidding? That's fucking rude of you even asking me that kind of question! Absolutely not!". Jävla asshole.

Anyway, jag mötte upp dom på en bar och vi gick ganska snart för att leta efter en restaurang. På vägen gick vi förbi den stora M&M- affären, en trevåningsaffär med bara M&M grejer. Helt sjukt, och så jävla löjligt egentligen! :P

Till slut hittade vi en så jävla cool restaurang som var i 50/60-talstema, servitörerna sjöng musikallåtar hela tiden och alla var så jävla bra! Det var många som hade fått roller på Broadway pga att de jobbade där, stället heter Ellens Stardust Diner. Jag tror det ligger på 52:nd och Broadway. Rekommenderas verkligen!

 

Jag tog förresten tunnelbanan hem för första gången på kvälls/nattid. Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde, man förväntade ju sig en massa bråk och skit!

 

Här är lite bilder från kvällen:

 


Times Square




En av alla tre miljoner väggar med bara M&M:s



Jess och Michelle



Jag och en till Jess!



Alla tjejer tillsammans (och där har ni Sara till vänster)!



En mycket underlig drink tjejerna beställde in. Den smakade så jäkla mycket alkohol, usch!



Nej, hörrni. Nu är det dags för sängen. Jag börjar vid 10 imorgon, då blir det ännu en lång dag. Puss, saknar er där hemma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test