NO MORE UTVÄXT!

Tja!

 

Angående gårkvällens inlägg så var jag inne i någon svacka. Jag hade hemlängtan och hade precis pratat med både mamma, pappa och Emelie. Jag var ledsen ett tag, men så tänkte jag till. Det är ju det här jag vill! Jag vill bo här, ett år iallafall, och uppleva kulturen här i NYC. Jag vill inte vara någon jäkla turist som är här i en vecka, ser typ Frihetsgudinnan och Central Park och sen åker hem och säger att de känner till NYC såååå väl. Nej, jag vill veta hur det är att bo här, vardagen liksom. Och ni ska inte tro att jag vill åka hem, jag vet att de jag älskar finns kvar när jag kommer hem och det känns så bra!

Något som jag är så JÄKLA LYCKLIG över är att nu har mamma och Emelie bokat en flygbiljett hit!!! :D D Jag längtar så himla mycket, jag vill visa dom allting här! Så mellan den 9:e och 13:e December kommer jag ha mina fina favorittjejer här! GUUUUUD VAD KUL DET SKA BLI!!

Idag har jag haft min lediga dag! Jag sov typ till halv elva, sjukt skönt. Vid halv ett gick jag till banken och öppnade ett bankkonto så min värdmamma kan sätta in min lön där istället. Det har regnat ganska mycket hela dagen idag, så det var inte många som var ute. Men jag gick ändå till Whole Foods vid Union Square och köpte Quorn och Hummus.
Vid 16 hade jag tid för att färga håret på Ink for Hair. Stället var väldigt fräscht och tjejen som färgade mitt hår var väldigt trevligt. Resultatet blev helt okej, inte lika bra som när Sara gör det (hon är bäst!) men det ser bättre ut än innan iallafall! Jag färgade med folie så det ser bra och naturligt ut. Men det kostade ganska mycket mer än i Sverige. För en färgning (highlights) kostade det 173 dollar för mig, plus typ 8 dollar dricks. Jag är van vid ganska mycket mindre, men jag förstår ju att det självklart är mycket dyrare här i New York. Jag funderar på om jag ska leta efter ett annat ställe nästa gång, men Ink for Hair var helt okej!

 

Kvällens planer var egentligen att laga min favoriträtt, spenatlasagne. Men jag tror min värdmamma glömde köpa några ingredienser, så jag får köpa de sakerna och laga imorgon istället!

Nej, nu ska jag laga till något till kvällsmat. Puss!


Ink for Hair


Kommentarer
Postat av: Angelica

Skönt att höra att du är tillbaka i Matchen igen :)

2009-10-29 @ 04:03:31
URL: http://metrobloggen.se/mar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test