BUSY DAY

Hej!

 

Nu har jag äntligen tid att sitta framför datorn en stund, det har varit en fullspäckad dag!

 

Dagen började vid 08 med att väcka M och ge henne frukost. Vid 09 kom Sara, den tyska tjejen jag snackade om för ett par dagar sen, förbi för att ta en snabb frukost innan hon skulle hämta pojken hon tar hand om i skolan kl. 10.20. Vi gick till ett ställe bara runt hörnet och gick sen tillbaka hit och åt och snackade lite. Vi bestämde att vi skulle åka till IKEA i Brooklyn snart, jag längtar efter lite Marabou och kanelbullar! :)

Jag fick också ett mess från Susanna, hon frågade om jag ville hänga med på baseball någon gång snart nu innan säsongen är över. Det kommer säkert bli jättekul!

 

Vid 10.30 tog jag tunnelbanan uptown till 80:th och Broadway. Där mötte jag uppe en svensk au pair, Sara. Hennes familj och min familj känner varandra, så de ordnade så vi träffades. Vi satte oss på ett café, tog varsin varm choklad och snackade massa. Hon var verkligen supertrevlig och vi kom väldigt bra överens! Vi ska antagligen träffas på fredag då pojkarna ska ha en playdate.

Jag åkte hemåt vid typ 13.30 och tillbringade de närmsta timmarna på Fifth Avenue. Det slutade med att jag fick hem en skitcool fake pälsväst och armband från H&M och ett par skor (surprise!) från Forever 21.
Jag passade också på att gå till The Whole Market för att köpa lite Quorn, det finns typ ingenstans förutom där. Jag tycker verkligen om den affären, det är nästan bara organisk mat och jättefräscha grönsaker och frukt!

Förresten, när jag var påväg till The Whole Market träffade jag på Keenyah från Americas Next Top Model säsong 4 tror jag. Hon var ute och sprang. Det såg inte ut som att hon hade gått ner så mycket sen programmet. ;) Haha, nej nu var jag elak. Hon såg faktiskt bra ut i verkligheten!

Kvällen har spenderats med barnen, imorgon ska jag vara helt ensam med dom eftersom föräldrarna ska på något möte om en skola som L kanske ska gå på. Jag hoppas allt kommer gå bra imorgon kväll med badet och när jag lägger dom. Hoppas inte det som hände idag händer imorgon, nämligen att M bajsade i badkaret! Haha.


Min nya, asballa pälsväst från H&M, 59.95 $



De nya skorna från Forever 21, runt 30 $. Jag har inte bestämt mig om jag älskar eller hatar dom. Vad tycker ni?



Armband från H&M, 6.90$



Keenyah





Nu ska jag titta lite på teve och duscha, hoppas ni mår bra där hemma!

JUST DET! Min statistik har gått ner förvånansvärt mycket. Från typ 25-30 till 3?! Det kan väl inte stämma, eller? Jag hoppas verkligen det är något fel, annars är det väldigt tråkigt.
Kan ni inte bara lämna en kommentar så jag vet hur många som läser? Det skulle jag uppskatta!

PUSS!


Kommentarer
Postat av: Fia

Jag läser din blogg så fort du uppdaterar ;) Följer dig med bloglovin. Du ska veta att jag är superavis på dig men älskar att du skriver om ditt äventyr .... HA det toppen i USA .....kramkram

2009-10-07 @ 08:18:58
Postat av: Emmie

Jag läser : )

2009-10-07 @ 09:32:01
URL: http://madebyemmie.blogg.se/
Postat av: Melina

Klart jag läser. Och du, ÄLSKA skorna.

2009-10-07 @ 10:51:55
URL: http://melle.blogg.se/
Postat av: emma

Klart att jag läser ;)

2009-10-07 @ 13:14:55
URL: http://emmaaxell.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag tror det har varit nå fel med statistiken på blogg.se dom senaste dagarna. För mina "unika besökare" har legat på 0 dom senaste dagarna (ligger normalt på ca 30 per dag) även fast folk har varit inne och kommenterat. + antalet sidvisningar har varit skyhöga. Så ja, jag tror det har varit nå fel :)

2009-10-07 @ 16:32:30
URL: http://trenollsju.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag läser :) Och skorna var supersnygga, behåll tycker jag!

2009-10-07 @ 22:46:22
Postat av: Maria

Hej. Hittade hit till din blogg av en slump. Själv är jag också au pair precis som du, här på Manhattan. Hur länge har du varit här och hur trivs du? Lycka till. /Maria

2009-10-08 @ 03:50:21
Postat av: Josefine

Hej Maria! Jag har varit här bara en och en halv vecka, men jag stortrivs redan! Vilken organisation åker du med? Kram!

2009-10-08 @ 19:22:03
URL: http://jowssan.blogg.se/
Postat av: Maria

Hallå ja. Oj så kul, då har du mycket att se och upptäcka, härligt! Jag åker med Cultural Care och antar att du inte gör detsamma. Vem har du åkt hit med? Hade varit kul att träffas upp nån dag för en kaffe eller nåt. Du har ju min mail så hör av dig om du känner för det:) Har resdagbok om du vill in och läsa lite sök på Clemensson så hittar du min profil. Ha det gött så länge. Kram

2009-10-09 @ 15:28:19
Postat av: karolina

Hej!

Jag hittade din blodd idag. Jag har äntligen bestämmt mig för att bli au pair, jag vill till manhattan, älskar new york. Min fråga till dig är om du åkte med organisation och i så fall med vilken? hur hittade du din familj? tacksam för svar =) med vänliga hälsningar

2009-10-11 @ 00:14:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test