FREDAGENS CRAZYNESS

Hallå!

 

Denna helgen har varit min lediga (man får en helg ledig varje månad) så jag har verkligen inte hunnit med att sitta framför datorn, för mycket roligt har hänt!

 

Jag har ganska mycket bilder att visa er, så jag delar upp fredag och lördag i två inlägg!

 

I fredags jobbade jag hela dagen fram till 20. Under eftermiddagen pratade jag med Sara och hon sa att hon och ett par tjejkompisar skulle ut på kvällen och undrade ifall jag ville följa med. Självklart ville jag det, jag hade ju inte varit ute i NYC än!
Jag mötte upp dom på 14:th Street och 9 Avenue. En av de två tjejerna som Sara tog med var en tjej som heter Maria. Det roliga är att hon hittade min blogg och vi skulle ses nästa vecka för en fika, men så visade det sig att hon var en vän till Sara också! Ett riktigt sammanträffande.

Vi gick först till ett hotell som hade en bar högst upp med underbar utsikt! Där tog vi ett par glas vin, satt vid uteserveringen och pratade ett par timmar. Vid 12-tiden mötte vi upp Eduardo, en Mexikansk au pair, och vi gick vidare till någon bar jag inte minns namnet på. Vi hade riktigt kul, det blev mycket skratt och många sjuka bilder! Det blev också lite dans och jag såg den största man jag någonsin sett. Han var svart och typ 3 meter lång och kom fram till mig och ville börja dansa. Jag nådde liksom upp till hans navel, haha. Så som ni kanske förstår så gick det inte så bra, men han gav inte upp och följde efter mig!

 

Jag hade en awesome kväll och fick träffa många nya vänner och det är alltid kul! Dock var det inte riktigt lika kul att gå upp morgonen därefter, men det tar vi i det andra inlägget...

 

Här kommer lite (läs: mååånga) bilder från den galna kvällen!



My outfit


Jag och Sarah på taket på hotellet



Vi hade det mysigt på uteserveringen med vin och ljus!



Utsikten som ALDRIG ser lika bra ut på bild som i verkligheten




Någon irländsk tjej vi snodde ett bås från, Jennifer, jag, Sarah och Eduardo!




Sen började det spåra ur...





Hahaahahaahhahaha, jaaaa som sagt!




Sarah, Jennifer och min sko!




Som sagt, en riktigt kul och utflippad kväll! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test