NEW YORK CITY!

God eftermiddag!

 

Jag har precis lagat och ätit lite mat. Bulgur, vegetarisk biff och tomater fick det bli. Nyttigt och enkelt! Jag tror faktiskt inte jag kommer börja äta sådär jätteonyttigt, jag mår verkligen inte bra av det. Visst kommer jag säkert äta lite mer onyttigt än vad jag gör nu, men det kommer bli mestadels nyttiga saker!

Idag sov jag ända till 10.30! Det betyder att jag har börjat komma in i dygnsrytmen nu och kan sova lite längre på morgonen, det känns bra. Jag vaknade upp med väldigt igentäppt hals att jag knappt kunde prata... Men det blev lite bättre under dagen.

Käkade lite frukost och gjorde iordning mig för att se mig omkring i NYC! Och jag kan bara säga OH MY GOOOOD vilken stad! Det här är verkligen min stad, jag stortrivs! Alla människor, skyskraporna, hela atmosfären, I FUCKIN LOVE IT!
Jag strosade runt i tre timmar på Broadway och Fifth Avenue. Jag var helt fascinerad, den här staden är verkligen otrolig. Så det blev inte mycket shopping idag, jag spran bara in på en drugstore och köpte lite halstabletter, nån slemupplösande vätska (fräscht, eller hur? ;)) och såklart US Weekly!

 

När jag kom hem vid 15- tiden började jag packa upp mina stooora väskor med massor av saker i. Det tog typ en och en halvtimme, men nu är det mesta iordninggjort och rummet börjar kännas mer och mer som mitt rum vilket är otroligt skönt.

Nu sitter jag i rummet och mailar lite folk, L (pojken) och M (flickan) kom precis hem efter en heldag i parken. Det första L sa när han såg mig var "thank you sooo much for the Lego that you gave me! I can't wait until we will start building it next week.". Han är så otroligt charmig och söt! :)

Nu ska jag ta det lugnt en stund, sen ska jag och S (mamman) till en Supermarket och handla lite mer saker till mig.






I LOVE NEW YORK!



En ekorrjävel som attackerade mig i Madison Square Park! Den har bott i storstaden allt för länge, var verkligen inte ett dugg skygg...



Mitt allra första köp på Starbucks! Dock var det äpplejuice, men ändå ;)




Mina nya skor från
Forever 21. Jag älskar dom (och ett stort plus för priset)!


Det blir mycket bilder nu, hoppas ni tycker om det! :)
Hoppas ni har det bra där hemma, puss!




Kommentarer
Postat av: Malin

Hittade nyss din blogg och gillar den verkligen :) Tror att du kommer få ett superkul år på Manhattan, hoppas själv på att kunna komma dit efter gymnasiet. Skulle vara jättekul om du kunde lägga upp lite bilder på lägenheten och ditt rum och så :)

2009-10-02 @ 23:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test