PERSONAL TRAINER

God kväll!

 

Jag sitter i köket med datorn just nu eftersom cpinternet vägrar fortfarande fungera i mitt rum. Det är något med sändningen i huset, det fungerar knappt på nedervåningen men på övervåningen funkar det hur bra som helst! Konstigt det där. Men det ska komma nån och fixa det snart, så förhoppningsvis kan jag sitta i min kära säng och blogga, det är mycket mer bekvämt!

 

Idag har jag jobbat under morgonen, bara mellan 8-9. Vid 10.30 hade jag ett möte med en personlig tränare på mitt gym. När man blir medlem så får man en gratis lektion med en PT så man kan ta lite mått och lära känna alla maskiner. Min PT hette Natasha och var hur trevlig som helst!

Vi satt först i hennes kontor, pratade lite om mina mål och vanor. Sen tog hon mitt blodtryck, vägde mig, och kollade min fettprocent och muskelprocent. Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde, eftersom jag inte har tränat på ett tag så var jag lite orolig där ett tag! :D Jag har faktiskt gått ner 3 kg sen jag var på hälsoundersökningen i Sverige för typ 1 och en halv månad sen, så det var ju bra!
Natasha sa att fettprocenten var bra men att jag kunde bättra på min muskelprocent. Det visste jag redan eftersom jag inte har tränat regelbundet och hårt på ett bra tag.

Men nu är jag iaf motiverad att bli stark och hälsosam! Och om några kilon skulle ramla av skulle det bara vara en bonus. Det viktigaste för mig är att må bra och se bra ut, vågen spelar ju egentligen ingen roll.

Vid 14 började jag jobba igen och har jobbat fram tills 20. Imorgon och på Onsdag kommer bli jävligt sköna, jag jobbar bara 2 timmar på Tisdag och är helt ledig på Onsdag. Det ni!

 

Nej, nu ska jag gå tillbaka till mitt rum och titta på teve. Föräldrarna är ute och äter, så jag har ansvaret för barnen. Det betyder att jag inte får somna innan de kommer hem. Men det ska nog inte bli några problem, jag har ju mina Ahlgrens bilar! :)

 



Godnatt, eller ja, många av er där hemma sover säkert redan. Men snart kan jag ju säga god morgon till er istället! :)
Puss!


Kommentarer
Postat av: Emmie

Låter som att du har det toppen? :) Hur lång tid tog det för dig att få familj efter att din ansökan blivit godkänd?

2009-10-20 @ 08:02:15
URL: http://madebyemmie.blogg.se/
Postat av: johannabanana

jag saknar dig sååå mkt, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-10-21 @ 13:37:52
Postat av: kissan

kul med personligtränare:) men du är ju så smal redan, du behöver ju verkligen inte gå ner i vikt!

2009-10-21 @ 14:42:54
URL: http://emeliekisch.blogg.se/
Postat av: Josefine

Johannnnaaaabana- Jag saknar dig mer mer MER! Du fattar inte älskling, jag skulle göra vad som helst för att du kom hit NU och bara fick mig gladare nu när jag är sjuk! Jag älskar dig snuttan, hoppas du kan komma ner någon gång så ska jag visa dig heeela stan och så ska jag bjuda dig på en helvetes utgång! ;) I LOVE YOU!

2009-10-23 @ 02:34:02
URL: http://jowssan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test