SATURDAY - NEW JERSEY

Jag kom hem vid 4 på morgonen och hoppade direkt in i sängen.

 

När klockan ringde vid 7 var jag som en zombie med världens bakfylla... Jag skulle ta bussen vid 9 till Angelica i New Jersey, men jag kom verkligen inte upp så jag tog en buss en timme senare istället.


Jag slängde på några kläder på golvet, försökte täcka över de mörka ringarna under ögonen med massa smink och begav mig mot Port Authority med en taxi vid 09.30. Bussen gick som sagt vid 10 och tog ca 40 min. Angelica hämtade mig på stationen och vi åkte hem till hennes hus. Det var riktigt fint, väldigt amerikanskt! Hela området var som jag hade tänkt förorterna i USA med fina hus, stora träd och små gulliga affärer.


Efter ett tag åkte vi till IKEA tillsammans med hennes värdmamma och den ena pojken som är 9 år. Vi spenderade typ 3 timmar där inne och jag hittade 2 fina fotoramar och massa ljus! Jag köpte också ett decilitermått för framtida matlagning och bakning, jag fattar verkligen inte det där med cups.


Det var trevligt, men jag blev svimfärdig efter ett tag och var yr hela tiden. Det berodde säkert på bakfyllan, att jag inte hade druckit tillräckligt med vatten och värmen.
Men sen åkte vi hem igen och var lite i Angelicas rum. Vid typ 16 åkte vi till ett SKITSTORT shopping mall! Helt sjukt. Där gick vi runt och tittade på skor och Halloweenkostymer. Vi funderade på vad vi ska vara på Halloween under kvällen då det blir fest, och jag kan ju säga att det fanns en del att välja mellan! Vi funderade på att vara ägg och bacon, haha! Men jag tror jag vet vad jag ska vara, men det får ni inte veta innan Halloween. ;) Det blir någon sluty iallafall, såklart!


Jag åkte hem vid 20 och spenderade sedan kvällen med att slöa och titta på teve. Det blev en tidig kväll på grund av att jag sov 3 timmar natten innan.



Idag har jag varit på ett Clustermeeting kl. 13. Det var en Scavangerhunt-tävling med ganska många grupper som tävlade mot varandra. Vi fick olika frågor om ställen i New York och man skulle ta reda på det så fort som möjligt och den som vann fick pengar tror jag. Men allt var väldigt oorganiserat, så vi visste till sist inte vem som vann. Men jag träffade iallafall en trevlig tysk tjej som jag ska ta en fika med i veckan!

 


Det enorma shoppingmallet!


Angelica i bilen! :)

Det var skitkul att träffa Angelica igen, jag tycker verkligen hon är skitskön! Vi får träffas snart igen Angelica, så kan vi slå klackarna i taket här på Manhattan! ;)

Nu ska jag äta en väldigt sen lunch, sen ska jag ta det lugnt. Det kommer bli en hektiskt vecka!

Puss på er, hoppas ni mår bra!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Oh, man tackar! skön och grejer.. du är inte så dum du heller. låter iaf som att du inte dog av uttråkning idag :)

kraaaam

2009-10-19 @ 00:24:29
URL: http://metrobloggen.se/mar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test