AMERIKANSKA AMBASSADEN

Hej!

 

Jag kom hem för en liten stund sen. Har spenderat kvällen hos Hannah med henne, Malin, Ellen och Johanna. Hannah fyller nämligen 19 år idag så vi har firat henne lite. Grattis älskling! <3

Gårdagen och idag i Stockholm har varit underbar! Jag har umgåtts mycket med Lotta och Vera, vi har gungat i parken, gosat och lekt med hennes leksaker. Hon är besatt av sin killdocka! Han ska alltid sitta på pottan och kissa och då spelas en melodi. Och jag kan säga er att den sitter kvar i huvudet! :)
Igårkväll när vi hade lagt Vera lagade Lotta och Peter en jättegod pastarätt (Peter är så sjukt duktigt på att laga mat!) med chili och coktailtomater.

Idag hade jag tid på den Amerikanska ambassaden vid 10. Det gick bra, jag var sammanlagt där i lite mindre än en timme och den mesta tiden gick åt till att vänta. Men jag blev faktiskt lite nervös vid säkerhetskontrollen i början! Dom är väldigt noga med allt sånt där, så man började nästan inbilla sig att man hade en typ nagelfil eller något på sig som man inte får ha! Men självla intervjun var över på typ 1 minut, så allting gick jättebra. Jag kommer få visumet och passet hemskickat inom en vecka.

Bussresan dit och hem var en riktig pina. Det tog 5 timmar och jag fick så jäkla ont i ryggen efter 2 timmar och led de restrerande 3 timmarna... Jag ska ALDRIG mer åka buss längre sträckor, tåg är så mycket bättre! Det är faktiskt värt att betala extra pga det.

Nu har jag tänkt att titta på ett par avsnitt av Sex and the city, sen blir det sängen!

Vi hörs imorgon, god natt!


Amerikanska ambassaden såg ju inte allt för rolig ut, som ett fängelse typ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test