IS THIS REAL?

Okej, nu är det nog dags för er att få reda på "det hemliga" jag har skrivit om flera gånger.

 

Eftersom det har varit osäkert hela tiden och inte blev slutgiltigt förrän igår så har jag valt att inte skriva om det. Men nu är jag så jävla glad att jag inte kan hålla mig längre!

 

JAG FLYTTAR TILL NEW YORK DEN 28 SEPTEMBER!!



För typ 2 veckor sedan hörde en familj av sig till mig och jag blev genast intresserad. Vi har pratat flera gånger över telefon och allt har känts så himla bra, vi klickade verkligen direkt. De har två barn, en pojke på 4,5 år och en flicka på 15 månader. De bor på Manhattan, mitt i smeten! Jag har sett flera bilder och de har en stoooor lägenhet som är jättefin!

 

Självklart kommer jag skriva mer om det, men just nu är jag bara så himla glad över att ha fått en så bra familj, och den fantastiska turen att de bor precis där jag ville komma till, i New York! Jag kan verkligen inte förstå att om mindre än en månad befinner jag mig i USA, i New York och ska bo där i 13 månader. Det, mina vänner, är sjukt!
Men även fast jag är överlycklig blir jag också lite ledsen. Hur ska jag klara mig utan mina älskade vänner och familj? Det kommer bli det svåraste, men jag känner att jag är redo att flytta härifrån nu.
Och jag vägrar tappa kontakten med mina bästa vänner! Så Malin, Johanna och Emelie, damn you om ni inte svarar när jag ringer! ;)



Har jag sagt att jag är överlycklig?


Kommentarer
Postat av: S

hur & vart fick du tag på "din" familj,är jätte intresserad utav att bli au pair,skulle va kul ifall du svarade!

2012-02-26 @ 23:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test