VEM ÄR UPPE?

God morgon!

 

Jag vaknade helt av mig själv vid 07.30 imorse! Vad fan är det för fel på mig? Vad hände med att lätt kunna sova till 12-13 varje morgon bara för några veckor sen?

Jag tror faktiskt det beror lite på nerver och stress. Jag känner mig sjukt stressad för allt som måste bli gjort denna veckan. Jag har liksom inte ens börjat packa än! Jag har inte organiserat allt papper som jag måste ha med mig än! Jag har inte träffat alla som jag vill träffa än! Jag har inte fått hem visumet än! Jag har inte fått hem det internationella körkortet än!

 

Som ni förstår är jag stressad. Men jag vet att allt det här bara leder till positiva saker och att jag måste ta vara på varenda sekund!

 

Jag åker in till Jönköping vid 11.30. Det känns bättre att vara i tid, handla i lugn och ro och ha rum för misstag (ja, det kommer bli mycket misstag med matlagningen).

Så nu ska jag börja göra iordning mig inför dagen, mitt hår spretar åt alla håll efter att ha sovit med blött hår!


Jag vet inte om jag har lagt upp den här bilden, men isåfall gör jag det igen! Jag älskar den, världens bästa dag!! <3


Kommentarer
Postat av: Angelica

guuuud va skönt att det inte bara är jag som är ute i sista minuten. har också 1000saker att göra.. har inte börjat packa och jag har varit stressad i typ 1½mån nu.. inte bra! haha

Okej, min familj består av en mamma och 3 söner på 16,13 och 9 år. så det blir inte så mycket dadda lixom.. mer skjussa hit och dit!



Jag är också nervös.. jag ska ju flyga ensam från sthlm. Du flyger ju iaf med 2 tjejern.. jag är ju iofs van att flyga själv så det är nog ingen fara. Så det kanske va bättre att du hade någon att flyga med :)



Blir du inte stressad över att dittt pass och körkort inte kommit. det slutade med att jag åkte och hämtade passet själv dom hade det i 1mån på ambassaden och körkortet ska jag hämta idag. en lättnad till! Lycka till du*!

2009-09-23 @ 11:21:56
URL: http://metrobloggen.se/mar
Postat av: Emmie

jag vill också komma iväg! Jag ska åka med SI, Malin har bara sagt bra saker om dom och det verkar vara väldigt seriöst :)

2009-09-24 @ 12:50:37
URL: http://madebyemmie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test