HAPPY EASTER!

Hallå!

Det blev ingen utgång igår, jag var alldeles för trött och sliten. Det slutade med att jag tittade på sjukt roliga filmer och åt spenatlasagne. Det behövde jag!

Men idag däremot är jag riktigt sugen på att bli svinfull, göra saker jag ångrar dagen efter och inte tänka på morgondagen. Någon som ställer?
Det blir nog ingen utgång ikväll, men imorgon ska jag nog ut och dricka några drinkar eftersom jag är ledig på tisdag.

Idag började jag jobba vid 9 och hela familjen åkte vid 11 upp till min värdpappas föräldrar för påsklunch. Det var jättetrevligt, men jag var bara där någon timme eftersom Mala blev jättegrinig och trött, så vi tog en taxi hem. Nu sover hon, så jag har precis käkat lite lunch och tittar på ANTM.

Ikväll blir det nog bio med Linda!


Jag i torsdags.

Och just det, glad påsk!

Kommentarer
Postat av: gabriella

Hej Josefine!



Jag har just hittat din blogg, och du lever verkligen min dröm just nu. Jag vill också till New York som Au Pair. Jag har varit i New York två gånger förut och är verkligen madly in love with the city. Jag tar studenten nu i juni och det hade varit underbart att åka iväg så fort som möjligt. Du får jättegärna maila mig på [email protected] (observera att det är ett U, inte ett I. Många som missuppfattar det där, jag borde egentligen ändra mejladress..) eller Gabriella Erlandsson på facebook (finns två Gabriella Erlandsson på fb, jag är den som ser yngst ut, haha.)



OTROLIGT tacksam för svar.

Snälla snälla snälla svara.

/Gabriella, Luleå

2010-04-05 @ 13:17:02
Postat av: Emelie

jag tror nog inte att den ska vara några problem för honom, det är kanske om han skulle tycka att drakarna är läskiga;) men den 'r super bra!



looooove ya

2010-04-05 @ 15:07:43
URL: http://emeliekisch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test