KOMMENTARSSVAR

Postat av: Malin

Superfina ringar! Har en fråga till dig apropå ingenting, jag läste lite i din blogg och kom fram till våren förra året när du tog körkort. Det gick sjukt snabbt för dig verkligen, du började typ övningsköra i april och hade körkortet i juni. Och min fråga är: hur fan lyckades du med det? haha! hur många lektioner osv. behövde du ta & hur mycket övade du hemma?

lite konstig fråga kanske, men håller själv på att ta körkort eftersom jag också vill åka som au pair efter min student (ska början 3an nästa vecka) och undrar om jag kommer hinna.

 

Svar: Jag tog mitt körkort 1:a Juni och ja, det gick jäkligt snabbt från att jag körde halkbanan och gick den där kursen om alkohol och droger till att jag tog körkort.

 

Jag har övningskört till och från med min mamma sedan jag var 17 tror jag så jag har lärt mig nästan allting genom att köra med henne. Jag tog bara 2 körlektioner ett par veckor innan uppkörningen för att försäkra mig om att jag kunde allting och så. Mannen jag körde med sa att jag inte behövde mer lektioner och var klar för att köra upp, så jag köpte ett teoriprogram på internet som jag råpluggade en vecka, gjorde sedan teoriprovet och klarade det. En vecka efter körde jag upp och det gick galant!

 

Allt var förvånansvärt lätt och det var så skönt att ha körkortet klart. Men jag har en vilja av stål, så när jag väl har bestämt mig för någonting så gör jag det och det ska gå SNABBT!

 

Mitt tips är att bara bestämma sig för ett datum som du SKA ha körkortet i handen och öva så mycket som möjligt hemma med föräldrarna eller vem du nu övningskör med. Det är så onödigt att köpa typ 20 lektioner på körskola, det är ju skitdyrt! Jag tror jag betalade max 4-5000 för mitt körkort, jag känner andra som har lagt typ 20 000. Lite skillnad!

Och försök göra det innan Studenten närmar sig, det är för mycket plugg och fester som händer då!

 

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test