LÖRDAGEN

Vid 20 mötte jag upp alla tjejer på Dos Caminos för Angelicas födelsedagsmiddag.

Det var jättetrevlig där förutom en sak som fick alla oss att vilja stämma restaurangen.
Servitören kom och frågade om vi ville ha något att dricka. Alla sa vad de ville ha och han frågade efter våra leg. Inga problem, Angelica visade sitt körkort först och servitören kollade på det en stund och sa:

- Sorry, you have to have either an American id or a passport in order to buy alocohol.

SAY WHAAAAAT?!

Tydligen är det en lag i New York som säger att det inte funkar med att ha internationella körkort och leg, man måste ha antingen amerikanskt körkort eller sitt pass. Jag har bott här i snart ett år och har ALDRIG varit med om något liknande, det hade ingen av de andra tjejerna varit heller.
Kul att den restaurangen är den enda som följer den regeln, för jag har fan varit på massor av restauranger, barer och klubbar här!

Så det fick bli en nykter middag innan vi drog vidare till några svenska killars lägenhet för lite förfest. Vid 12 drog vi till Kiss n Fly, men efter ett tag blev jag, Christina och Vanessa uttråkade så vi åkte tillbaka till Henrietta Hudson. Där var det kul, men det var svårt att toppa fredagen! ;)


Angelica, jag och Lindsey under middagen


Lindsey och Nathalie


Födelsedagsbarnet!




Kommentarer
Postat av: Aaron

Looks like it was a lot of fun, you all look great and have pretty outfits for the celebration. Have a good day Josefine!

2010-08-31 @ 22:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test