DAG 7 - MIN BÄSTA VÄN

Jag kommer ihåg när man var mindre, då var det så otroligt viktigt att ha en "bästis" som man skulle dela allt med. Om man inte hade någon så var man en tönt och det var svårt att komma in i ett gäng eftersom många redan hade sin egna bästis och man mest hängde med henne/honom.

Min första riktiga bästis heter Melina. Hon och jag satt praktiskt taget ihop under många år innan vi blev äldre och började glida isär mer och mer pga av umgängen osv. Hon och jag berättade allt för varandra, hade Best Friends-halsband och satt och pratade om killar HELA tiden. Ett av mina starkaste minnen med henne var när jag var kär i en kille som heter Oskar och hon i hennes dåvarande granne Alexander. Vi satt en helg och funderade vad vi kunde göra för att få deras uppmärksamhet. Vi hade egentligen inga problem med att skaffa killar, men vi gick i 5:an och de i 7:an och 9:an t.om (haha, vad fan tänkte vi där? Peddovarning att en 15-åring är tillsammans med en 11-åring!). Så under en helg kom vi på den briljanta idén att skriva brev till dom. Melle skrev ett låååångt brev där hon berättade hur hon kände för Alexander som hon la i hans brevlåda och jag skrev en massa dikter på ett vykort som Melle sprang och gav honom när han satt i biblioteket under en rast. Jag kommer ihåg en dikt, inte undra på att jag kommer ihåg den när den löd såhär; "Om du var en tärning skulle jag rulla dig på bordet och hoppas på sex". HAHAHA, vi var liksom 11 år?!
Men jag kommer ihåg hur förälskad jag var i Oskar, mitt hjärta stannade varje gång jag fick syn på honom i skolan. Jag kunde sitta i timmar och bara stirra på hans bild i skolkatalogen och drömma mig bort till det liv jag trodde vi kunde ha tillsammans.

Förlåt, jag skulle ju egentligen skriva om min bästa vän. Men när jag kom och tänka på Melina så var jag bara tvungen att skriva om just det minnet. Ps. Saknar dig Melle!!

Min bästa vän som jag alltid har haft och kommer alltid att ha heter Emelie. Hon är 22 år och är världens bästa vän. Hon råkar även vara min storasyster. Hon och jag har på 20 år gått igenom mycket tillsammans och jag vet att jag aldrig skulle klara mig utan henne. Hon finns alltid där och lyssnar när jag är ledsen, diskuterar när jag är osäker och peppar när jag behöver det som mest.
Vi kan bråka som fan över småsaker pga våra olikheter, men jag tror att det är just våra olikheter som gör att vi funkar så bra ihop, jag och min bästa vän! 

Jag har även några få vänner som jag aldrig heller skulle klara mig utan. Ni vet vilka ni är och jag älskar er!!


Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Sju sanningar.

Kommentarer
Postat av: Melina

Söööt! Jag saknar dig med. Jag typ visste vad du skrev innan jag hade läst det. Hah. Tänkte också på tärnings"dikten". hahha 11 ÅR omg... Ja men vafan, vi var roliga, humor kan man ju säga att vi hade ;)

2010-12-06 @ 11:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test