GLAD LUCIA!

Vi har precis kollat klart på Ung & Bortskämd. Det är så jävla orättvist att Ellinor åkte ut, hon gjorde ju inte ett enda fel! Paulina eller Karolina skulle definitivt åkt ut istället tycker jag.

Jaja, idag har jag hunnit med ganska mycket!
Under förmiddagen gick jag först förbi Linnéas Tobak för att skicka iväg min julklapp till min älskade värdfamilj i New York. Att skicka det kostade nästan mer än vad själva julklappen kostade, men det är det värt! Jag saknar dom så himla mycket...
Efteråt tog jag bussen till Rosenlundsbadet för att motionssimma litegrann. Det slutade med att jag simmade i över en timme för att det var så himla skönt, jag har saknat att träna! Efter simningen satt jag i bastun ett bra tag, fan vad jag älskar att basta!

Under eftermiddagen har jag letat lägenhet för fullt, har hittat en som jag är ganska intresserad av. Vi får se hur det går... Sen hämtade mamma mig och vi storhandlade eftersom hon åker till Norge ett par dagar nu. Så nu är kylen full av nyttigheter, imorgon är det jag som lagar mat!

Och imorgon kommer jag äntligen få min nya älskling vid namn Iphone!! Som jag har längtat. Vi får se hur det går när jag ska skriva sms och sådär, men man vänjer väl sig till slut ;)



Jag just nu. Imorgon ska jag även fortsätta med mina "30 personliga sanningar", har visst glömt av dom ett par dagar...

P.S Glad Lucia!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test