EL SWEDO

SUUURPRISE!

Jag befinner mig just nu i Sverige (!!). Det blev ett snabbt beslut i tordags om att jag skulle hem på besök en vecka eftersom min värdfamilj åkte iväg på deras skidsemester senare så jag kunde vara ledig måndag till söndag.

Jag kom hem för typ en halvtimme sen och det känns verkligen jättebra! Och konstigt. Det är så jävla tyst, haha! Jag är ju van vid New York där det ALDRIG är tyst.

Hittills har jag träffat pappsen, Jonte, Emelie, Gibson och Foxie! Mina äääälsklingar! Jag ringde och överraskade Malin innan, gud vad skönt det var att höra hennes röst.

Flyget hit gick väl bra, det var ingen turbulens och så. Men när jag skulle kliva på planet på JKF till Amsterdam fick jag en panikångest och klarade verkligen inte att gå in på planet. Efter att ha pratat med mamma en stund kändes det bättre och jag klarade till sist att gå in. Men det var riktigt läskigt!

Jag ska vara här till Söndag, så ungefär en vecka. Det kommer inte bli alls mycket uppdatering eftersom jag vill spendera så mycket tid med familjen och vännerna!

Ha det så bra, det ska jag ha! :)
Många kramar från Sverige!

Kommentarer
Postat av: Elin

Woow, fan va kul Jossan!!! Ha det så jättekul så ses vi nästa vecka :) puss

2010-02-15 @ 23:17:36
URL: http://elinaupair.blogg.se/
Postat av: Elin

BTW, e sjukt avundsjuk :P

2010-02-15 @ 23:18:35
URL: http://elinaupair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test