FRIDAY

Hej! Jag satt och skrev ett jättelångt inlägg om Sverigebesöket igår, men sen hängde sig datorn när jag skulle ladda upp bilder, så jag struntade i det. Men det kommer snart!

Idag har jag jobbat hela dagen. Jag och Lucas har spenderat mestadels av dagen hos Christina och pojkarna hon tar hand om. Vi hade det jättetrevligt, jag kommer verkligen bra överens med Christina!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Antingen ska jag umgås med Sarah och Astrid, vi ska antingen gå ut eller laga mat. Eller så hänger jag på Christina och gänget, de skulle till något cocktailparty som låter jättekul! Vi får se helt enkelt.

Jag mår lite bättre idag, jag har fortfarande ont runt hjärtat och ska gå till läkaren på måndag. Men jag pratade en bra stund med min syster igår. Det blev mycket tårar, men det var så jävla skönt att få ur sig allting. Seriöst, jag vet inte hur jag skulle klara mig utan Emelie. Det finns inte en enda person på denna jord som jag älskar lika mycket som henne. Världens bästa människa och syster!

Nu ska jag bada barnen. Vi hörs imorgon! Puss

Kommentarer
Postat av: kissan

DU är världens bästa syrra! Loooove u!

2010-02-28 @ 18:41:58
URL: http://emeliekisch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test