AVATAR

Igår förmiddag var jag och Sarah på Avatar.

 

Ja, ni hörde rätt, UNDER EN FÖRMIDDAG. Vi hade redan försökt att se den två gånger utan resultat (en gång var biljetterna slutsålda och en gång var det för kallt för att gå ut) så vi bestämde oss att gå när både hade tid, nämligen klockan 11! Perfekt ju, man blir så glad av att det fortfarande är ljust ute när man kommer ut från biosalongen!

 

Vi såg den självklart i 3D, det var typ den enda anledningen till varför jag ville se den.

Men jag blev faktiskt positivt överraskad av Avatar. Världen i filmen var helt fantastiskt och jag önskade verkligen att jag kunde få uppleva det på riktigt.

Det hände kanske inte sådär jättemycket den första timmen, men då var man istället helt fascinerad av miljön och den coola animeringen.

Jag och Sarah blev väldigt engagerade i filmen också, när de slogs mot varandra skrek vi över hela biosalongen: "MEN DÖÖÖ DÅ DIN JÄVEL, BARA DÖ!" Haha!

 

Och just det, det var någon som rökte på i biosalongen. Vi båda kände lukten flera gånger och såg när han tände sin lilla joint. Haha, så jävla sjukt!


Nej, men det är verkligen en film jag kan rekommendera. Kanske inte för handligen, utan för den otroligt häftiga miljön!


Kommentarer
Postat av: Wanda

Möjligt att det blir en sväng. Jag är bara så lat jämt speciellt när det är kallt ;) Juliet har jag faktiskt inte varit på. Vilken promoter ska ni gå med?

Kanske kan mötas upp.



Jag bor i chelsea. 30th st and 9th ave.

2010-01-09 @ 18:44:53
URL: http://livinlavidaloca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test