SPRINGRUNDA LÄNGS MED FLODEN

Hej vänner!

 

Hur mår ni?

 

Dagen började med jobb klockan 8. Vid 10 åkte jag och Lucas till Christina och hennes pojkar för en playdate. Vi hade jättekul, vi gjorde flaggor, lagade god mat och lekte i deras lekpark.

Vi åkte därifrån klockan 14 och sedan 15 har jag haft rast och ska börja igen kl. 18. Jag hade så himla mycket överskottsenergi, så jag bestämde mig för att ta en springrunda längs med East River. Det är jääättefint väder här i New York och jag fick verkligen ett lyckorus när jag sprang längs med floden. Jag sprang runt 6 km skulle jag tro!

Det är så sjukt, ibland kan jag stressa runt på stan med ungarna och helt plötsligt kan jag stanna upp och tänka "herregud, jag är i New York. Fy fan vad lyckligt lottad jag är!". För det är jag verkligen! Jag bor på Manhattan hos en bra familj och med så mycket möjligheter. Hur kan man inte vara lycklig här? :)

Ikväll slutar jag vid 20 och då ska jag åka till Sarah för lite fredagsmys. Hon är tvungen att jobba sent ikväll, så vi ska laga lite mat och titta på någon film! Det ska bli mysigt.

Hoppas ni har en fin fredagskväll. Jag saknar er så mycket där hemma!


Kommentarer
Postat av: annatherese

Åh, du förstår inte hur avundsjuk jag är på dig!

Jag önskar att jag var äldre, och kunde vara i New York också. Jag var där på semester sommaren 08, och jag trivdes så otroligt mycket.



Kan du inte göra ett inlägg med bilder och text om dina favoriter i NY? Allt från bästa butiken till bästa juicen osv?



XX anna

2010-01-17 @ 14:54:12
URL: http://annatherese.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test