TO THE SUN!

Hej!

Min ANDRA laddare har också gett upp, den vill bara ladda i vissa lägen, så jag får trycka den mot en stol och låta den ligga där tills den är färdigladdad. Kul va? NEJ. Det måste vara hålet som man stoppar in laddaren i som är felet och jag vet inte hur mycket det kostar.

Så det blir nog till att köpa en ny dator! En Mac siktar jag på. Dyrt kommer det bli, men åh vad jag längtar! :)

 

De senaste dagarna har varit roliga! I måndags kväll mötte jag upp Christina och typ 10 pers till på Bowlmor för att gå på nattbowling. För 24 dollar fick man bowla hur mycket man kunde mellan 21-01. Ett mycket bra pris enligt mig! Det visade sig vara hur kul som helst och jag träffade massa nya, härliga människor! Och såklart måste jag skriva att jag fick två strikes och maaaassa spärrar! ;) Mohaha.

 

Annars denna veckan har jag umgåtts mycket med Sarah, tränat och planerat massa inför en kommande resa mycket snart. Jag och Sarah är mitt uppe i bokningen så vi hoppas hitta ett bra hotell och flyg för ett bra pris!

Jag vill bara åka iväg NU, fan vad skönt det ska bli att åka till värmen! :)

Nej hörreni, nu ska jag slappa lite innan jag börjar jobba vid 18. Efter jobbet åker jag upp till Sarah för att boka biljetterna, wiiiiiiieee!

Hoppas ni mår bra där hemma, saknar er!


Jag och Sarah i fredags



 


Kommentarer
Postat av: Emmie

Hur har du det? :))

2010-01-27 @ 22:36:19
URL: http://madebyemmie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test