PASTIS

God kväll!

Dagen började för jävlig, jag vaknade av att jag hade så jävla ont i magen så jag trodde jag skulle avlida. Jag fick kämpa mig igenom morgonens jobb mellan 7.30- 9.30, men jag överlevde iallafall!

Jag började må lite bättre framåt 12, så jag mötte upp Linda och Victoria i Soho. Det var skitkul att träffa Linda, hon har varit bortrest i tre veckor så det var evigheter vi sågs sist!

Vi gick runt och strosade lite överallt men hamnade till sist på en restaurang som heter Pastis, det ligger på 12:e och Little West. Där åt vi jättegod mat och satt och snackade någon timme innan det var dags för dom att bege sig till Bryant Park och för mig att åka hem och jobba.

Ikväll skulle jag egentligen vilja hitta på något, men jag mår inte helt okej och är djävulsk trött så det är nog lika bra att stanna hemma. Imorgon är jag ledig, då ska jag kanske åka hem till Linda i New Jersey för sol och bad!


Kommentarer
Postat av: J

Hej Josefine. När var det du skulle resa hem? Var det i september någon gång? Vet du om din familj söker en ny au pair eller om de redan hittat en? jag söker nämligen en familj och din verkar vara så himla gullig!

ha det så bra!

2010-07-13 @ 14:15:02
Postat av: Aaron

Your picture is pretty Josefine. My home remedy for stomach pain is powdered ginger stirred into a little water, it tastes slightly harsh, but works everytime for me.

I remember being fascinated by the 60 minutes segment on that Russian billionaire playboy that just bought the New Jersey Nets. He actually seems like a pretty cool, nice guy, and signed Jordan Farmar the other day, it's a nice pick-up with championship experience.

2010-07-13 @ 19:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test