GLAD MIDSOMMAR!

Hej mina söta!

Jag har varit ledig de två senaste dagarna, så jag har inte haft någon tid att sitta och blogga!

I onsdagskväll drog jag ut med de två killarna jag och Sarah träffade förra veckan. Det var riktigt kul, vi drack först några drinkar i deras lägenhet innan vi gick vidare till Tenjune. En väldigt rolig (och mysig) kväll!

Igår tog jag mitt pick och pack och drog till Angelica i New Jersey. Jag har hälsat på henne en gång innan och det var i Oktober, så jag kände att det var dags nu. Hon var tvungen att jobba lite under dagen, så vi hämtade barnen i skolan osv. Sen åkte vi till några shoppingmall för att hitta en klänning utan några resultat. Det var skönt att komma ifrån Manhattan lite och åka till landet! ;) Haha, nej men ibland behöver man komma ifrån storstaden med stort S, även ifall jag saknar den efter några timmar!

Igår skulle jag egentligen ut igen med killarna, men jag fick en sån himla spänningshuvudvärk framåt 21-tiden så jag låg hemma och tyckte synd om mig själv istället!

Idag ska vi åka till sommarhuset up state. Det känns väl sådär eftersom det är midsommar idag och jag kommer missa den stora festen som hålls i Battery Park och sen Amnesia, så det suger ju lite balle. Men men, what are you gonna do? Jag har MASSOR av plugg att ta igen, ni förstår verkligen inte hur mycket. Helt sjukt. Så det är nog bra att jag är fast i huset hela helgen så jag kan spendera kvällarna med att plugga skiten ur mig.


Jag fick precis reda på att det har varit en olycka i Mullsjö igår där tre ungdomar krockade med ett träd. Jag vet vilka det är, och den ena killen har livshotande skador. Direkt när jag såg det började jag tänka på Johan, ska ännu en ung kille mista livet nu? Han är 20 år precis som Johan var, det är ofattbart hur familjen känner sig just nu. Jag tänker på er alla och hoppas på det bästa!

Jag hoppas alla får en trevlig Midsommar, men SNÄLLA tänk på att vara försiktiga och ta det jäkligt lugnt i trafiken.... Det är så onödigt att mista livet bara för att man kanske vill vara tuff inför kompisarna genom att köra för snabbt eller köra onykter. Det är fan inte värt det!

Ta hand om er nu, jag älskar er mina vänner och familj!


Kommentarer
Postat av: Aaron

Hey Josefine, the midsummer is a delightful time of year. I know it is hot in the northeast. I was monitoring the tropical storm in the gulf of mexico on the weather channel and all of the northeast cities had high temperatures. You are so right about driving carefully. I used to exhibit bad judgment now and then driving and am lucky to not have had an accident, but now I am super careful. 'Distracted driving' is now becoming known to be extremely dangerous also, talking and texting, and Oprah is urging everyone to stop that habit. Have a safe and good weekend, hug.

2010-06-26 @ 08:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test