ALLERGI?

Jag pallar inte med mitt huvud längre. Nu har jag haft nästan konstant huvudvärk i 5 dagar. KUL! Jag vet inte om jag har någon sorts allergi eller något, för detta är ju inte normalt! USA kanske har andra pollenarter eller vad det kallas än i Sverige så jag kanske inte tål de här.

Men nu förstår jag hur jobbigt alla ni som lider av allergi har det, stackare! Jag håller fan på att dö här.

Dagen har inte varit så spännande. Jag har jobbat en del och jobbar fortfarande, men lilltjejen sover just nu. Jag räknar ner timmarna tills det är helg för då är jag ledig! Det ska bli så skönt med två dagars ledighet och bara kunna göra vad man vill och inte passa några tider. Det jag har planerat hittills är två vilda utgångar fredag och lördag (såklart) och opera med Sarah på lördagskvällen. Det är visst någon jättespeciell opera med bara tre visningar nu i helgen, och Sarahs värdpappa är en jättekänd kompositör så han kunde fixa biljetter till oss. Det ska bli hur kul som helst! Det är inte alla som får chansen att gå på en fin opera! :)

Annars håller jag och Christina på att planera vårat speciella projekt. Jag är så jäkla nervös så jag nästan skiter på mig, men det kommer bli så JÄVLA kul! :D Vi får väl se om vi dör eller inte!


Jag och Crazy Christina i fredags!

Snart kommer ett roligt videoklipp från Miami upp också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test