EMPIRE HOTEL (AGAIN)

Hej!

Nu har det gått ett par dagar sen jag skrev igen.
Igår var jag ledig mestadels utav dagen, så jag och Sarah passade på att åka upp till Central Park för att ligga på gräsmattan, sola och njuuuuta. Det var underbart, det var nog uppemot 30 grader!
Där låg jag (Sarah var tvungen att jobba sen) till 16 och kollade in en desperat kille. Det låg nämligen en brasiliansk tjej bredvid mig som hade nästintill ingenting på sig, man såg seriöst halva hennes mus. Efter ett tag kom det en kille och satte sig bredvid henne. Sen började han flytta sig runt henne för att få "bästa vinkeln" av hennes, ja. HAHA, det var så jävla kul, alla satt och skrattade åt honom medans han trodde att ingen märkte! :D

Under kvällen mötte jag upp Christina. Vi gick till en rooftop bar på 26:e och 5:e, nu kommer jag inte ihåg vad den heter bara för det. Men det var skitnice, vi drack ett par Cosmopolitans var och snackade med mycket roliga killar!

Ikväll är vi ett tjejgäng som ska ut! Vi ska till Empire Hotel, där kommer det vara någon sorts Sex and the city premiärfest. Det kommer nog bli mycket trevligt!

Nu ska jag snart börja jobba igen, sen ska jag börja göra iordning mig!
Vi hörs imorgon, puss!


Sarah, jag och vår kära tandblekning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test