HELGEN

God kväll!

Nu har jag inte skrivit på hela helgen så jag drar väl en snabb återberättelse.

I fredags gick jag ut med Angelica. Det var ett bra tag sen vi gick ut tillsammans och vi gick till ett ställe som heter Amnesia. Jag har aldrig varit där förut, alltid spännande med nya ställen. Det var en riktigt cool lokal men tyvärr inte så jättemycket folk. Jag skulle jobba tidigt dagen efter så jag begav mig hemåt vid 2-tiden!

I lördags jobbade jag hela dagen. När jag slutade vid 20 slängde jag på mig kläderna och smetade på lite smink och mötte upp Sarah, Therese, Linn, Ante och Sarahs syster och hennes fästman som var där på besök. Vi gick till en Koreansk restaurang som heter Shilla som ligger på 32:a och Broadway. Maten var heeeelt fantastisk, de hade två grillar på bordet så de grillade all mat precis framför oss. Det var det godaste jag ätit på länge, alla gick därifrån mätta och glada! Det var ganska billigt också, jag fick mat inklusive två cosmopolitans för 40 dollar. Inte illa!
Efter middagen sa jag, Sarah och Therese hejdå till de andra och begav oss till PUSH på Hudson Terrace. Vi hade kul och dansade med en galen, hög kille! Senare drog vi till Juliet och festade ett tag där tills det var dags för mig att åka hem vid 03-tiden. En jäkligt kul kväll!


Angelica och jag i fredags




Den fantastiska maten i lördags


Ante, Sarah, Linn och jag!


Jag åt grillade grönsaker med någon god marinad till!


Hela gänget!


I lördags hade jag en body från American Apparel, Kjol från Rut m.fl och skor från Top Shop.

Nu ska jag sova, är så sjukt trött efter en heldag av jobb, träning och städning. Vi hörs imorgon! Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test