SUSHI SAMBA, URGE & 1OAK

God morgon....


FUCK vad bakis jag är. Jag kom hem vid 4 inatt, sov 2,5 timmar innan det var dags att gå upp och jobba. Turligt nog så jobbade jag bara 2 timmar så det var ganska lugnt. Men nu funderar jag på att somna om igen så jag inte är ett vrak hela dagen.

Men gårkvällen var SÅ jävla värt det. Fy fan vad kul vi hade!

Kvällen började med middag på Sushi Samba i West Village med Sarah, Kavita och hennes room mate Shanda. Det var jättetrevligt förutom att vi fick vänta på vår sushi i 1 timme. Jag menar, hur lång tid kan det ta att göra lite sushi? Det var inte ens så att det var smockat med folk. Vi blev iaf förbannade och fick discount. Swedish bitches is in the house!

Efter middagen ville Shanda ta med oss till en gaybar som heter Urge. Jag tycker det är askul att gå på sånna, men det var väl inte riktigt vad jag förväntade mig... När vi kom in såg vi direkt en rund bar där det var 3 män i stringkalsonger som gick runt och taffsade på alla som stod vid baren. Haha, det var verkligen så jävla sjukt!
Vi stoppade in alla dollarsedlar vi hade lite här och var och.... Eh ja, nu ska jag inte vara för detaljerad eftersom min kära mor och far läser det här! ;)

Vid 1-tiden drog vi vidare till 1oak och dansade tills fötterna gjorde så jävla ont. Vid 4-tiden var det dags att åka hem och jag tog en taxi hem. Verkligen en så jävla kul kväll! Jag har saknat att gå ut med Sarah!!


Outfiten för kvällen


Sarah och Kavita under middagen


Shanda och moi







Pizza när den är som bäst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test