LIVE, LOVE, LAUGH

I'm alive, I promise!

Just nu lever jag bara livet och njuter av varenda sekund och det gör ju att jag inte har någon tid att sitta framför datorn och underhålla er.

Jag tänkte bara snabbt berätta att jag mår så jävla bra och har haft en fucking crazy vecka med massa störda utgångar och sånt där. Jag berättar allt (nästan) senare!

Jag har iallafall bestämt mig att jag ska tillbaka hit. I höst eller i Januari. Jag satt i parken idag och tänkte "varför, VARFÖR ska jag bo i Sverige där jag känner att jag inte kan vara som jag vill, utvecklas som en person så mycket som jag vill, har lika roligt eller har mindre möjligheter? Det här är mitt hem och jag kommer alltid känna att något saknas om jag bor i Sverige.

Imorgon kommer Sarah och vi ska ha den bästa veckan i våra liv. Jag ska ta vara på de här 10 dagarna som jag har kvar och det innebär fest, shopping och plenty of men! ;)

Vi hörs snart igen, puss!
Mitt fina knä från en liten accident igår på Lavo... Det är så jävla mycket värre i verkligheten, det är helt svullet och ett skitstort blåmärke! Men så går det när man har har druckit one too many och har 15 cm klackar ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test