DRINKKVÄLL HOS HANNAH

Igår kväll samlades 7 tjejer hos Hannah för att ha en drinkkväll.

Det innebar att alla skulle ha med sig ingredienser till varsin drink, men igår var det bara 4 av oss som tog med oss det, men det räckte gott och väl! Jag tog med mig margarita, Hannah cosmopolitan, Emma White Russian och Linnéa tog med sig "Linnéas specialare", haha!

Alla drinkar var skitgoda och sällskapet var guld. Vi satt bara och snackade och skrattade hela kvällen. Jag har sagt det innan men jag säger det igen; guuuuuud vad jag tycker om mina tjejer! De är bäst!

Idag vaknade jag upp bakis, illamående, förkyld och med mensvärken from hell... Men det var bara att pallra sig upp och göra iordning sig eftersom jag hade lovat att hänga med Emma till IKEA idag. Hon hämtade upp mig vid 10.30 och vi begav oss direkt till det mest svenska av allt, IKEA! Jag fick med mig gardiner och lite kökstillbehör och Emma köpte massa roliga saker.

Vi gick sen en stund på A6 och åkte sen till Maxi för att handla käk. Så nu är kylen och frysen full igen!

Ikväll ska jag ta det lugnt, jag mår verkligen piss och förkylningen verkar bara bli värre och värre... Så det är bättre att vila och hoppas att jag mår bättre imorgon!


Min drink (margarita) blev jävligt stark så vi blandade i lite juice och då blev det såhär coolt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test