HOT DAYS

Hej mina små gullungar!

Vilken fantastisk dag det har varit idag, vädret är ju helt otroligt! Jag har varit ledig hela dagen och det behövde jag verkligen kan jag säga. Har jobbat röven av mig hela veckan! Och heeeela helgen kommer jag också jobba... Cash is king!

Idag skulle egentligen jag och Johanna åka till någon strand och badat, men hon blev sjuk så det blev inget med det. Istället begav jag mig till mina hemtrakter, Mullsjö (aka Shitlake) och umgicks med min älskade syster hela eftermiddagen. Vi tog ut Gibson i trädgården så han fick njuta lite av värmen, och självklart sprang han direkt till sin beloved buske som han är helt kär i. Det måste vara något som luktar gott för han biter verkligen på busken, haha!

Vid 18 hämtade morfar upp mig och vi åkte och kollade på en liten sak till mig... Nämligen en BIL!! Ja, ni hörde rätt. Josefine ska bli med bil!! :) Jag har till imorgon att bestämma mig, men det lutar åt att jag slår till. Det är en väldigt gammal bil, men den är i otroligt bra skick och har bara gått 6000 mil, helt sjukt!
Fan, nu har jag pratat med mina föräldrar och jag fick en väldig beslutsångest helt plötsligt... Vi får se hur det blir helt enkelt, den som lever får se!

Jag och min älskling idag!


Gibson och hans älskade buske!

Kommentarer
Postat av: Aaron

Haha, kinda sounded like a movie title, 'Gibson and the bush'

Cute!

2011-08-17 @ 22:50:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test