GLASÖGONORM

God morgon!

Jag vaknade för ett par timmar sen och har ringt en jäkla massa samtal nu under morgonen.

Igår träffade jag tjejerna på fika under eftermiddagen. Det var så mysigt så, vi pratade om hur olika vi är i vårt lilla tjejgäng, hur vi alla vill göra så olika saker i livet just nu. Jag vill flytta till New York och plugga, Hannah ska flytta till Sthlm och plugga, Ellen älskar sitt liv här i Jkpg, Malin ska ut och resa, Johanna har flyttat upp till Sthlm, Emma har börjat plugga i Jkpg och Linnéa jobbar på för fullt! Men det som är det bästa är att trots att vi kanske inte ses så ofta pga jobb, plugg och resor så känns det alltid likadant när vi ses igen, vi är så trygga i varandra så man behöver inte ses varje dag för att bibehålla relationen. Det, mina vänner, är äkta vänskap!

Förresten, jag har fått en uppenbarelse! Hannah har skaffat glasögon (hon är så jävla snygg i det btw!) och jag ville bara testa dom för att se om jag passade i dom. När jag satte på mig dom så blev allt helt plötsligt helt klart och jag kunde läsa skyltarna längre bort! Färgerna blev mycket starkare och texterna såg inte alls suddiga ut.

Jag är alltså närsynt! Det är inte konstigt att jag har haft problem med huvudvärk och yrsel i typ två år, jag spänner mig ju hela tiden för att se saker långt bort. Så nu har jag bokat till hos optikern idag kl. 13 så nu ska jag bli glasögonorm!

Jag kommer säkert ta hem massor av glasögon att testa, då får ni hjälpa mig att välja, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha!


Haha, kanske sånna här glasögon? ;) En aaaasgammal bild från nyår 06/07!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test