NYA GLASÖGON!

Hej snyggingar!

Jag sitter här och kollar på Eurovision song contest, haha! Jag hatar egentligen det programmet, men jag var tvungen att se Eric Saade's nummer som alla säger är så jävla bra. Eh?? Han låter ju som en tolvåring!

Idag har jag jobbat på dagis mellan 07.30 - 14. Efter jobbet åkte jag och hämtade ut mina glasögon. Alltså, är det normalt att känna sig lite yr när man har på sig dom de första dagarna? Det går bra när jag kollar på teve, men när jag går runt i lägenheten känns det skitkonstigt... Men jag är ju skeptisk till hela den här glasögon grejen överhuvudtaget!

Vid 18 hämtade Linnéa upp mig och vi åkte upp till Axamo där vi sprang 5 km. Haha, baaaaad idea.
När vi åkte med bilen var Linnéa väldigt fundersam på de där mörka molen i himlen, men jag hade minsann sett på vädret att det inte skulle regna förrän kl. 22! Bullshit känner jag lite sådär spontant.

När vi började springa duggade det lite och vi trodde att det skulle sluta eftersom det såg ut som molnen rörde sig ifrån oss. Så fel vi hade... När vi hade sprungit typ 500 meter började det ÖSREGNA och vi stod under en gran och asgarvade, vad fan hade vi gett oss in i?

Dumma som vi är valde vi såklart att fortsätta och när vi hade kommit halvvägs började det åska också. Både jag och Linnéa är livrädda för åska, så vi sprang röven av oss för att komma fram till bilen så fort som möjligt.
Efter vad som kändes som världens längsta löprunda var vi äntligen framme heeeeeeelt dyngsura.
Haha, fan vad vi skrattade! Men vi gjorde det och vi är jäkligt stolta ska jag säga er! ;)


Jag och mina nya glasögon.... SKRATTA INTE ÅT MIG!! :/

Kommentarer
Postat av: Caroline

Glasögonen är ju jättefina! Du passar bra i dem! :)

2011-05-13 @ 09:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test